ABOUT

Droom groot! Dit zeiden ze altijd tegen mij tijdens mijn studie en ik droomde groot. Ooit zou ik een wereldreis maken. Daarnaast zou ik een kookboek op de markt brengen en meedoen aan een Bachata (latin) danswedstrijd. Maar toen betrad ik de carrierèladder. Ik focuste mij vervolgens op omhoog klimmen en verwachtingen waarmaken. Die doelen waar ik eerst van droomde stelde ik uit. Net als veel anderen zo bleek want 79% van de Nederlanders tussen 18 en 75 jaar stellen hun dromen uit. Waarom? Je leeft toch maar 1 keer? It better be good!

Dus ik heb ik dit tegen je te zeggen: stop met aan andermans verwachtingen voldoen! En stop met het beklimmen van de maatschappelijke ladder. Wat wil jij? Waar droom jij van? En wat wil jij graag bereiken?

ALLES START MET EEN DROOM EN DE MOED DEZE TE BEREIKEN

Mijn naam is Loren en ik deel mijn dromen vanaf nu met jullie! Ik ga ruimte inbouwen om mijn dromen te realiseren. Op de website She Dreams She Does en op mijn YouTube kanaal neem ik je vervolgens mee in dit proces. Ik laat je ook zien hoe je kleine en grote dromen kunt omzetten in doelen en ik praat met professionals. Maar ik neem je vooral mee op mijn avontuur.

Zo neem ik je mee op reis naar bestemmingen waar ik altijd van heb gedroomd. Ook trek ik je het podium op, waar ik de sterren van de hemel dans. Daarnaast deel ik mijn levenslessen zoals de kunst van nee zeggen maar ook hoe je kunt plannen als een boss babe en netwerken als een pro. Ik hoop jou te inspireren om ook jouw dromen te realiseren en alles uit het leven te halen. She Dreams She Does!

Buckle up! Because it’s going to be one hell of a ride.

CONTACT

Wil je een samenwerking met mij opzetten? Of heb je een persoonlijke vraag?
Mail dan naar info@shedreamsshedoes.nl

Over She Dreams She Does